Välkommen !

Varmt välkommen till bostadsrättsföreniningen på Bällstabacken 4 i Mariehäll, det moderna och populära området i utkanten av Bromma. Här kan du som boende ta del av den information du behöver för att få ett så behagligt och smidigt boende som möjligt. Är du kanske intresserad av att köpa lägenhet? Då är detta en perfekt sida för dig att lära känna föreningen och få nödvändig information för ditt eventuella lägenhetsköp. Du är självklart välkommen att ta kontakt med någon av oss i styrelsen för mer information.

Brf Bällstabacken 4

Bällstabacken 4 har naturen inpå husknuten. Här finns Bällstaån som utmynnar i Bällstaviken, en del av Mälaren. Samtidigt är det gångavstånd till allehanda butiker och service. Ljusa, tuffa ettor och unika fyror med extra kvalitéer ligger i de spännande, arkitektritade husen.

Bällstabacken ligger i Mariehäll vid Brommas kommungräns mot Sundbyberg. Området tillhörde fram till 1780-talet Bällsta säteri och Bällstavägen är Brommas äldsta väg. Mariehäll har av Stockholms stad utsetts till ett utvecklingsområde, vilket betyder att här växer moderna, vackra bostadsområden fram.

På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbyberg med dess känsla av småstad. I centrum finns ett stort utbud av service, restauranger, caféer samt både större och mindre butiker. Med bil tar det bara ett par minuter att nå Bromma Blocks med stormarknader och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Utanför Bällstabacken finns många olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm, läs mer här >>

Den som vill söka sig bort från kommersen har mycket att välja på. Bromma erbjuder ett mycket varierat kultur- och friluftsliv. Det finns flera träningsanläggningar i närheten. En vacker cykelväg förbinder centrala Stockholm med Mariehäll. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas marina och Karlbergs slott. Den närbelägna Marabouparken med dess konsthall, skulpturutställning och kulturprogram är en oas i Sundbyberg, läs mer här >>